Laddar meny

Bergen

05. okt.
Quality Hotel Edvard Grieg. Sandsliåsen 50, 5254 Bergen

På Atea Community i Bergen kan du vente deg:

  • Inspirerende keynote-foredrag.
  • Messeområde hvor du kan slå av en prat med verdens ledende teknologileverandører og andre likesinnede.
  • Faglig og teknisk dypdykk i flere forskjellige spor og foredrag.

Under Community i Bergen vil vi ha et samarbeid med Sysla. Sysla er nettstedet som gir deg nyheter fra Norges største næringsområder, som olje, gass, havbruk, maritim sektor, kraft og fornybar energi. Ordet «Sysla» er hentet fra norrønt og betyr «business». Sysla dekker kun næringsliv og business, og treffer leseren i et profesjonelt modus. Oppdag menneskene, arbeidsplassene, teknologien og bransje presentert på en nyskapende måte.

Sysla Live:

På Sysla Live slipper du tradisjonelle foredrag. Lær om det som skjer på innsiden av våre største bransjer i møte mellom næringslivstopper og våre journalister.

Velkommen til møteplassen for oss som elsker IT!

 

 

 

Michael Jacobs

Adm. dir. i Atea i Norge

Kom til Atea fra stillingen som administrerende direktør i Microsoft Norge. Han var tidligere ansatt i Dell i 11 år, der han blant annet var administrerende direktør for Dell i Norge, Sverige og Danmark.

Før tiden i Dell jobbet Michael for Oracle og var ansvarlig for kanal og hosting forretningen i Norge og andre europeiske land. Han har også erfaring innen telekom fra sine år i Telenor. Utdannet ved California Lutheran og Harvard i USA.

Michael holder foredrag i alle byer under Community 2017.

Magnus Lindkvist

Trendforsker

Magnus Lindkvist er trendspion, og bruker tiden sin til å jakte på gode ideer over hele verden. Han er utdannet ved Handelshøyskolen i Stockholm og UCLA og er medlem i det amerikanske trendseminaret TED (Technology, Entertainment & Design) som arrangerer årlige konferanser med verdens "thinkers and doers". Magnus Lindkvist taler forståelig nok om trender, om fremtiden og om entreprenørskap. Andre emner er varemerker og varemerkestrategier samt "employer branding"

Magnus holder foredrag i Trondheim, Stavanger, Bergen og Oslo under Community 2017.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer