Laddar meny

Samarbeidspartnere

Partnere
Riverbed

Riverbed leverer løsninger som gir dine ansatte den hverdagen de fortjener, uavhengig av hvor tjenester konsumeres fra. En hverdag der ansattes produktivitet ikke påvirkes av trege eller ustabile IT-løsninger. Snakk med oss og vi viser deg hvordan.

IBM

Atea og IBM gjør Norge smartere. Vi gir gode råd om hvordan ta riktig veivalg for IT infrastruktur- og forretningsløsninger innen analyse, sikkerhet, sosial samhandling, skytjenester og mobilitet. Bli også kjent med IBM Watson, Smart Helse, Apple & IBM og IBM Verse - nye måter for effektiv samhandling.

Cisco

Cisco er en verdensledende leverandør innen IT, som hjelper selskaper å gripe morgendagens muligheter gjennom å vise at enestående ting kan skje når du tilknytter det tidligere utilknyttede. Ciscos visjon er å endre måten mennesker arbeider, lever, lærer og blir underholdt på.

Microsoft

Microsoft vil være tydelig til stede på Atea Community som er et av de viktigste møteplassene innen IT i løpet av året. Her vil det være muligheter til å møte Microsoft sammen med Atea der vi kan diskutere moderne IT løsninger sammen. Vi vil dekke blant annet Windows 10, Office 365 og Windows Azure. Ser frem til årets viktigste IT-arrangement!

Lenovo

Lenovo er verdens største PC-leverandør, og har med tett partnerskap med Atea raskt vokst til å bli nr. 1 i det norske markedet. Med oppkjøp av både Motorola Smartphones og IBM System x servere er Lenovo nå et av de største IT-selskapene i verden. Produkter på stand vil være det nyeste innen PC-teknologi, tablets, workstation og servere.

Dell EMC

Dell jobber for å være nyskapende gjennom å levere produkter, økosystem og tjenester som er designet og tilpasset til hvordan folk jobber. Dell EMC legger til rette for å modernisere , automatisere  og transformere  datasenter  med bransjeledende løsninger på servere, lagring, cloud computing, samt konvergert infrastrukturteknologi.

Apple

På Atea Community bør du ta turen innom Apple sin stand for å se og diskutere mobilitet som forbedrer din kjernevirksomhet.

Citrix

Citrix leverer løsninger for sikre mobile arbeidsplasser, slik at de ansatte kan jobbe når som helst, fra hva som helst og fra hvor som helst. Citrix leverer bedriften og de ansatte en fleksibel og mobil arbeidsdag. På Atea Community vil Citrix vil ha fokus på Workspace. Der vil vi via gameing vise bruk av den mobile arbeidsflaten som Citrix leverer på en sikker og effektiv måte.

IGEL Technology

IGEL Technology är den ledande mjuk- och hårdvaruleverantören av tunna klienter. Vi fokuserar på effektiva mjukvarluösningar för tunna klienter med marknadens bästa managering, UMS, som viktigaste komponent. I vår monter kommer vi att visa hur du konverterar PC eller annan tunn klient till en fullt managerad IGEL klient med vårt verktyg UDC.

Mitel

Powering more than 2 billion connections every day, Mitel helps businesses connect, collaborate and take care of their customers. With over 2,500 channel partners and regional  headquarters around the globe, Mitel has a global reach, but also a local touch.

APC

Schneider Electric er globalt ledende innen energihåndtering og automatisering. Vi hjelper våre kunder med å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operativsystemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på. På Atea Community vil APC by Schneider Electric vise deg hvordan du kan redusere strømforbruket og maksimere datarommets oppetid.

MMD Philips

Enten du er involvert i kreativt arbeid, er en vanlig kontorbruker eller har din egen lille bedrift, så kan du løfte arbeidet opp på et nytt nivå med kontorskjermene våre. Denne serien med skjermer har utmerkede funksjoner for energisparing som reduserer de totale eierkostnadene, gir økt produktivitet og sørger for det aller beste innen komfort og praktiske løsninger for bedriftskunder.

Avaya

Visste du Avaya hjelper virksomheter verden over til en bedre kommunikasjonshverdag? Gjennom å levere innovative samhandlings- og kommunikasjonsløsninger hjelper vi våre kunder med å optimalisere effektiviteten og lønnsomheten. Besøk oss for å diskutere hvordan det kan realiseres i din virksomhet.

Contour Design

Contour Design jobber med ergonomiske riktige produkter og kommer til community for å presentere frem en løsning som forebygger og lindrer smerte og ubehag. RollerMouse reduserer risikoen for musearm og andre belastningsskader samt sparer bedriften og dets ansatte for både kostander og helse.

Hewlett Packard Enterprise

Vi kan Hybrid IT! Alle har hørt om det, alle snakker om det, men ingen gjør det? Snakk med Hewlett Packard Enterprise –det er vi som faktisk leverer på Hybrid ITAtea et utvalgt som HP Platinum Partner på bakgrunn av dette tette strategiske samarbeidet og Ateas dokumenterte kompetanse på produktporteføljen til HPE.

Altibox

Vi gleder oss til å treffe deg i Bodø, Stavanger og Oslo. Kom innom vår stand for en prat om hvordan sikre en arbeidsdag uten begrensninger. Og ikke minst hvordan fiberbredbånd fra Altibox gjør din bedrift forberedt for fremtiden. Mulighetene og utfordringene går hånd i hånd når vi snakker om fremtid

HP

HP er som alltid på Atea Community. Vi gleder oss til å se deg på Norges største IT-konferanse!

På HPs stand i år vil du oppleve et nytt HP med fokus på teknologi, løsninger og noen nye flotte produkter:

Neste generasjons IT:

  • HP Sporut Pro, Zvr og 3D-print – nyskapende produkter som åpner nye verdener

Mobilitet:

Dette omhandler ikke bare et produkt (en mobil, et nettbrett eller en form for avtakbar skjerm på en pc/nettbrett). Det handler om hvordan HP som et selskap har laget løsninger i samsvar med riktige produkter for bedrifter.

Sikkerhet:

  • Kom og ta en titt på markedets sikreste PC og printere

Annet du kan vente deg på stand er blant annet verdens tynneste, bærbare PC.

Vi lover alle som kommer innom stand en læringsrik og spennende dialog. Velkommen!

VMware

VMware er bransjeledende på virtualiseringsprogramvare. Våre teknologier forenkler IT-kompleksitet og effektiviserer drift. Vi hjelper bedrifter til å bli smidigere, mer effektive og mer lønnsomme. Ved å virtualisere infrastruktur, fra datasenteret til skyen til mobile enheter, gjør vi det mulig å levere tjenester fra hvilken som helst enhet, når som helst og hvor som helst.

Vi er tilstede i alle byer. Kom gjerne innom vår stand for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg å bygge fremtidens datasenter, hør Roger sitt innlegg om neste generasjon datasenter eller prøvekjør vår løsning for virtualiseing av nettverk i lab sammen med Marius.

Telenor

Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.

Telenor deltar i samtlige byer, og alle er velkomne til å besøke vår stand. Telenor vil delta i fagseksjonene i Trondheim, Bergen og Oslo, hvor Egil Bredgaten stiller opp som foredragsholder i år også. 

Veritas

Veritas Technologies LLC tilbyr bransjeledende løsninger som dekker alle plattformer med backup og gjenoppretting, kontuinitet, software-definert lagring og informasjonsledelse.

Vi vet noe om dataene dine du ikke vet. En ny trussel møter våre organisasjoner; en eksplosiv økning i datamengder. En slik flodbølge av informasjon har aldri tidligere eksistert. Ignorerer din organisasjon det voksende databerget, kan det får store konsekvenser. I berget av ustrukturert data finnes det mye verdifullt, men også en del som innebærer complience-risiko, samt unødig og kostbar håndtering.

Veritas har lagt frem en av de største uavhengige forskningsrapportene som noensinne er laget om styring av informasjonsbehandling i organisasjoner. Den ser på problemstillinger omkring fenomenet med databerg, og hvordan det fører til at organisasjoner i bl.a. Norge er på god vei til å sløse bort mer enn 7,2 billioner kroner innen 2020.

Se video om databerget her.

Få innsikt i din organisasjons ustrukturerte data, slik at du med et bedre grunnlag kan ta beslutninger om hvordan informasjonen bør håndteres, driftes og beskyttes. Treff oss på Atea Community!

Check Point

Check Point Software Technologies Ltd er den største rendyrkede sikkerhetsleverandøren globalt som tilbyr bransjeledende løsninger, beskytter kunder fra cyberangrep og oppdager skadelig programvare og andre typer skadelige angrep på et nivå som overgår alle. Check Point tilbyr en komplett sikkerhetsarkitektur som beskytter selskapers nettverk ned til den enkelte mobile enhet, i tillegg til den mest omfattende og intuitive sikkerhetsadministrasjon. Check Point beskytter over 100.000 organisasjoner, små og store. Hos Check Point beskytter vi fremtiden.

Arrow ECS Education

Vi gleder oss til å se deg på Norges største IT-konferanse!

Arrow ECS Education er Arrow ECS’ kursavdeling. I Norge er Arrow ECS et godkjent kurssenter for VMware, Citrix, IBM, Veeam, EC-Council, Trend Micro, Symantec, F5 Networks, EMC og Palo Alto Networks. Vi hjelper deg også med kurs i andre land.

Når din virksomhet velger Arrow ECS Education som kursleverandør, garanterer vi, at det ønskede service-nvået blir oppnådd: en utdannelse med vekt på merverdi og med en høy grad av teknisk ekspertise. Hos Arrow ECS kombinerer vi teori med praktiske øvelser for å gi deg den kompetansen du trenger på din arbeidsplass.

Alle våre instruktører er Certified Instructors med mange års erfaring og spesialviten. Våre instruktører har både den praktiske og teoretiske forståelsen som skal til for å videreformidle budskapet på en interessant og engasjerende måte. Ta en tur innom vår stand, så kan vi vise deg hva vi kan gjøre for deg og ditt firma.

Snow Software

Snows oppdrag er å hindre organisasjoner i å betale for mye for programvaren de bruker, på tvers av alle plattformer. Ved å tilføye åpenhet og synlighet rundt lisensieringen av programvare adresserer vi dette gjennom våre Software Asset Management-løsninger, både lokalt og i skyen.

Disse tjenestene er designet for å sørge for at de $326 milliardene brukt hvert år på programvare er vel anvendte penger - og dermed sikrer at organisasjoner utnytter alle fordeler med optimalisert lisensiering. Med hovedkontor i Stockholm og mer enn 500 ansatte på tvers av 15 regioner er Snow Software den største dedikerte utvikleren av SAM-løsninger. 

Tidligere i år lanserte vi neste generasjon SAM: Snow License Manager 8. Snow License Manager 8 tar SAM-løsningen til et nytt nivå med en rekke nye egenskaper som økt fokus på innsikt i det totale kostnadsbildet, oversikt over pågående og kommende trender, og full integrasjon av flere tjenester samt et utvidet Dashboard.

Besøk standen vår og lær mer om hvordan vi kan optimalisere ditt forbruk av lisenser. Vi vil gi deg en unik demonstrasjon av tjenestene vi tilbyr, inkludert vår nye Snow License Manager 8 og Snow Device Manager.

Vi ser fram til å treffe deg på Atea Community i Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo!

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer