Laddar meny

Samarbeidspartnere

Partnere
Microsoft

Microsoft tilbyr produktivitetsløsninger og plattformer. Vi setter mobilitet og skytjenester først, og har som misjon å gi alle mennesker og virksomheter verktøyene de trenger for å oppnå mer. På Community kan du høre hvordan vi, sammen med Atea, bidrar til å løfte Norge.

Lenovo

Lenovo er en av verdens største PC-leverandører, og har med tett partnerskap med Atea raskt vokst til å bli nr. 1 i det norske markedet. Med oppkjøp av både Motorola Smartphones og IBM System x servere er Lenovo nå et av de største IT-selskapene i verden. Produkter på stand vil være det nyeste innen PC-teknologi, tablets, workstation og servere.

Dell EMC

Dell jobber for å være nyskapende gjennom å levere produkter, økosystem og tjenester som er designet og tilpasset til hvordan folk jobber. Dell EMC legger til rette for å modernisere , automatisere  og transformere  datasenter  med bransjeledende løsninger på servere, lagring, cloud computing, samt konvergert infrastrukturteknologi.

IBM

Atea og IBM gjør Norge smartere. Vi gir gode råd om hvordan ta riktig veivalg for IT infrastruktur- og forretningsløsninger innen analyse, sikkerhet, sosial samhandling, skytjenester og mobilitet. Bli også kjent med IBM Watson, Smart Helse, Apple & IBM og IBM Verse - nye måter for effektiv samhandling.

Citrix

Citrix leverer løsninger for sikre mobile arbeidsplasser, slik at de ansatte kan jobbe når som helst, fra hva som helst og fra hvor som helst. Citrix leverer bedriften og de ansatte en fleksibel og mobil arbeidsdag. På Atea Community vil Citrix vil ha fokus på Workspace. Der vil vi via gameing vise bruk av den mobile arbeidsflaten som Citrix leverer på en sikker og effektiv måte.

Cisco

Cisco er en verdensledende leverandør innen IT, som hjelper selskaper å gripe morgendagens muligheter gjennom å vise at enestående ting kan skje når du tilknytter det tidligere utilknyttede. Ciscos visjon er å endre måten mennesker arbeider, lever, lærer og blir underholdt på.

HP

HP er som alltid på Atea Community. Vi gleder oss til å se deg på Norges største IT-konferanse! Hvorfor skal du besøke HP stand? For å bli inspirert av det helt nyeste HP kan tilby. Det vil bli muligheter for å bli bedre kjent de mest innovative produktene og løsningene vi kan tilby. Kom og bli imponert Årets stikkord: Innovasjon og sikkerhet. Trusselbilde har blir stadig forsterket, så sikkerhet er definitivt et hovedfokus for HP som produsent. HP har de siste årene lagt spesielt fokus på innovasjon og design. Produktene HP leverer i markedet ser ikke bare utrolig bra ut, men gir også kunden merverdi med høy grad av funksjonalitet og smarte løsninger. HP er Atea's største Print og PC leverandør.

Apple

På Atea Community bør du ta turen innom Apple sin stand for å se og diskutere mobilitet som forbedrer din kjernevirksomhet.

Hewlett Packard Enterprise

Vi kan Hybrid IT! Alle har hørt om det, alle snakker om det, men ingen gjør det? Snakk med Hewlett Packard Enterprise –det er vi som faktisk leverer på Hybrid ITAtea et utvalgt som HP Platinum Partner på bakgrunn av dette tette strategiske samarbeidet og Ateas dokumenterte kompetanse på produktporteføljen til HPE.

CensorNet

CensorNet leverer markedsledende løsninger for multifaktorautentisering (MFA), password reset, samt web security, e-mail security og cloud application control (CAC) med fokus på sikkerhet og brukervennlighet. Kom gjerne til vår stand og se en demo!

IGEL Technology

IGEL Technology är den ledande mjuk- och hårdvaruleverantören av tunna klienter. Vi fokuserar på effektiva mjukvarluösningar för tunna klienter med marknadens bästa managering, UMS, som viktigaste komponent. I vår monter kommer vi att visa hur du konverterar PC eller annan tunn klient till en fullt managerad IGEL klient med vårt verktyg UDC.

APC

Schneider Electric er globalt ledende innen energihåndtering og automatisering. Vi hjelper våre kunder med å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operativsystemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på. På Atea Community vil APC by Schneider Electric vise deg hvordan du kan redusere strømforbruket og maksimere datarommets oppetid.

MMD Philips

Enten du er involvert i kreativt arbeid, er en vanlig kontorbruker eller har din egen lille bedrift, så kan du løfte arbeidet opp på et nytt nivå med kontorskjermene våre. Denne serien med skjermer har utmerkede funksjoner for energisparing som reduserer de totale eierkostnadene, gir økt produktivitet og sørger for det aller beste innen komfort og praktiske løsninger for bedriftskunder.

Contour Design

Contour Design jobber med ergonomiske riktige produkter og kommer til community for å presentere frem en løsning som forebygger og lindrer smerte og ubehag. RollerMouse reduserer risikoen for musearm og andre belastningsskader samt sparer bedriften og dets ansatte for både kostander og helse.

Leteng

Opplever du teknikken i møterommet som en bremsekloss? Gang på gang dukker det opp hindringer med kabler, overganger og lignende? Dette er ikke fornuftig bruk av din tid. Avenue5 har all teknikken om bord, standardisert for lav brukerterskel og høy oppetid. Kom innom Avenue5 for en demonstrasjon

 

Altibox

Vi gleder oss til å treffe deg i Bodø, Stavanger og Oslo. Kom innom vår stand for en prat om hvordan sikre en arbeidsdag uten begrensninger. Og ikke minst hvordan fiberbredbånd fra Altibox gjør din bedrift forberedt for fremtiden. Mulighetene og utfordringene går hånd i hånd når vi snakker om fremtid

VMware

VMware er bransjeledende på virtualiseringsprogramvare. Våre teknologier forenkler IT-kompleksitet og effektiviserer drift. Vi hjelper bedrifter til å bli smidigere, mer effektive og mer lønnsomme. Ved å virtualisere infrastruktur, fra datasenteret til skyen til mobile enheter, gjør vi det mulig å levere tjenester fra hvilken som helst enhet, når som helst og hvor som helst. Kom gjerne innom vår stand for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg å bygge fremtidens datasenter, hør Roger sitt innlegg om neste generasjon datasenter eller prøvekjør vår løsning for virtualiseing av nettverk i lab sammen med Marius.

Veritas

Veritas Technologies LLC tilbyr bransjeledende løsninger som dekker alle plattformer med backup og gjenoppretting, kontuinitet, software-definert lagring og informasjonsledelse. Vi vet noe om dataene dine du ikke vet. Få innsikt i din organisasjons ustrukturerte data, slik at du med et bedre grunnlag kan ta beslutninger om hvordan informasjonen bør håndteres, driftes og beskyttes. Treff oss på Atea Community!

Check Point

Check Point tilbyr en komplett sikkerhetsarkitektur som beskytter selskapers nettverk fra de største datasentre ned til den enkelt, mobile enhet. Og BEST av alt; ALLE funksjoner administreres fra ètt og samme sted!!

Snow Software

Snows oppdrag er å hindre organisasjoner i å betale for mye for programvaren de bruker, på tvers av alle plattformer. Ved å tilføye åpenhet og synlighet rundt lisensieringen av programvare adresserer vi dette gjennom våre Software Asset Management-løsninger, både lokalt og i skyen.

Broadnet

Broadnet er nasjonal leverandør av bredbånd og datakommunikasjon til bedriftsmarkedet. Vårt eget landsdekkende fibernett kan garantere maksimal sikkerhet og stabilitet til din bedrift.

Våre kunder er alt fra småbedrifter med behov for enkel internettaksess, til store virksomheter med særlige krav til kapasitet og kvalitet i sitt nettverk. Både nasjonalt og internasjonalt.

Kom innom vår stand for en hyggelig fiberprat og en forfriskning!

CA

CA Technologies makes software for businesses that are development-driven, because we believe those who build the apps will own the future. We help our customers succeed in a future where every business—from apparel to energy—is being rewritten by software. From planning to development to management to security, at CA we create software that fuels transformation for companies in the application economy.

Plantronics

Plantronics er en av verdens ledende leverandører innenfor lydprodukter til arbeidslivet og private forbrukere. I 50 år har Plantronics vært pioneerer innenfor innovasjon av lydteknologi, og har utviklet løsninger som kombinerer krystallklar lydgjengivelse og støyreduksjon med kompromissløs kvalitet og service. Plantronics produkter, som opprinnelig ble utviklet for luftfartsindustrien, brukes i dag av alle virksomheter i Fortune 100, samt av nødtelefonsoperatører, flygeledere og av forbrukere rundt om i verden.

Canon

På Community vil vil vise hvordan man kan øke produktiviteten ved å frigjøre personale fra utfordringene med å administrere og vedlikeholde utskriftstjenestene i bedriften din. Du kan øke produktiviteten ved å investere i dokumentløsningsproduktene fra Canon/Atea. Vi viser deg avanserte funksjoner for håndtering av papir- og digitale dokumenter. Den sikre utskriftsteknologien gjør også at de ansatte kan bruke den samme skriveren uten av det går på bekostning av konfidensiell informasjon.

Eaton

Eaton er markedsleder på UPS til IT bransjen i Norge. I år viser vi markedets beste UPSer i klassen 1-3KVA og 8-10KVA. Samt våre løsninger for strømstyring  og overvåkning av datarom. Vi tilbyr også gratis sertifisering for våre gjester.

Fortinet

Fortinet er en ledende leverandør av nettverkssikkerhet. Fortinet har fokus på en helhetlig og integrert plattform med løsninger som snakker sammen. Økt sikkerhet i trådløse nett er ett av de områdene Fortinet har sterkest fokus på, bl.a gjennom sikring av IoT enheter. Med vår Security Fabric kan deteksjon og respons på hendelser automatiseres på tvers av sikkerhetsløsningene.

F5

F5 Networks er klar markedsleder innen Application Delivery Controllers og rangeres som nummer en i Leader’s Quadrant av Gartner Group. F5’s løsninger sitter i datasenteret med fokus på å forbedre applikasjonene innen Tilgjengelighet, Sikkerhet, Optimalisering og Automatisering.

Stikkord for årets Community er: Cloud, Datasenter, SSL, GDPR, WAF, Autentisering og Federering.

Samsung

Samsung er et ledende selskap innen global informasjonsteknologi. Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, profesjonelle skjermer, halvledere, LED-løsninger og mye mer. Samsung er ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet deres digitale helse- og smarte hjem-initiativ.

Targus
Targus Norge satser stort på mobile løsninger, med alt fra universale docking stasjoner for USB-C/Thunderbolt 3/USB til vesker, sekker, sleeves og tablet caser. Targus står for kvalitet, livstids garanti på sekker/vesker, og ett meget brett utbud til dagens mobile ansatt. Våre sluttbrukere er alle fra de minste selskapene til de aller største statlige og privat eide selskapene i Norge.
Kensington

Kensington - markedsleder av tilbehør for stasjonære og mobile arbeidsløsninger. Velkommen til å se nærmere på våre universelle løsninger som leder til et mer effektivt og holdbart arbeidsmiljø. Utvikle virksomheten din langsiktig sammen med Kensington.

 

Logitech

Logitech stiller med en hel haug med nyheter på Atea Community inkludert produkter som ikke enda er tilgjengelige, så her anbefales det ett besøk! Det vil også bli demonstrert Skype Room System, nye Flow programvaren og ikke minst det fantastiske konferansekameraet MeetUp. Logitech fokuserer på innovasjon og kvalitet, og vår ledende, nyskapende teknologi omfatter et bredt spekter av personlig datautstyr med spesielt fokus på produkter for pc-navigasjon, spilltilbehør, videokommunikasjon, digital lyd og smarte hjem

Netapp
Hybride og multi-sky baserte datalagringsløsninger er den nye standarden for IT-organisasjoner. Med endrede løsninger kommer nye utfordringer. Netapp's Data Fabric gir deg sømløs tilgang til forskjellige skyløsninger enten de er en offentlig, privat eller hybrid modell. Netapp Data Fabric styrer dataene over distribuerte plattformer og gir oversikt, tilgang, fleksibilitet og sikkerhet.
CBK

Vi er en ledende leverandør av funksjonelle løsninger og komponenter innen data og kommunikasjon, med fokus på de tre hovedområdene våre: Infrastruktur, AV og Tilbehør. Vi leverer til smartbygg, velferd og skole. Vårt hovedfokus er (Vi har hovedfokus) på funksjonelle løsninger og vi innehar god kompetanse på produktene vi leverer. Vi legger vekt på å forstå dine behov, og ønsker å være en samarbeidspartner som stiller vår kompetanse til rådighet for deg. CBK står for Cooperation by Knowledge – samarbeid via kunnskap. Vi vil være ”Sammen om de smarte løsningene”.

Veeam

Veeam® recognizes the new challenges companies across the globe face in enabling the Always-On Enterprise™, a business that must operate 24.7.365. To address this, Veeam has pioneered a new market of Availability for the Always-On Enterprise™ by helping organizations meet recovery time and point objectives (RTPO™) of less than 15 minutes for all applications and data. Veeam Availability Suite™, which includes Veeam Backup & Replication™, leverages virtualization, storage, and cloud technologies that enable the modern data center to help organizations save time, mitigate risks, and dramatically reduce capital and operational costs, while always supporting the current and future business goals of Veeam customers.

Hitachi Vantara

Hitachi Vantara, a wholly owned subsidiary of Hitachi, Ltd., helps data-driven leaders find and use the value in their data to innovate intelligently and reach outcomes that matter for business and society. We combine technology, intellectual property and industry knowledge to deliver data-managing solutions that help enterprises improve their customers’ experiences, develop new revenue streams, and lower the costs of business. Only Hitachi Vantara elevates your innovation advantage by combining deep information technology (IT), operational technology (OT) and domain expertise. We work with organizations everywhere to drive data to meaningful outcomes. More information www.HitachiVantara.com.

 

Lexmark

Lexmark utvikler innovative teknologier, som gjør utskrift, sikring og administrasjon av informasjon enkelt og effektivt for kunder over hele verden. Ved å kombinere innovative teknologier med sterk bransjekunnskap, forenkler Lexmark det kompliserte skjæringspunktet mellom digital og utskrevet informasjon

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer