Laddar meny

Samarbeidspartnere

Partnere
IBM

Atea og IBM gjør Norge smartere. Vi gir gode råd om hvordan ta riktig veivalg for IT infrastruktur- og forretningsløsninger innen analyse, sikkerhet, sosial samhandling, skytjenester og mobilitet. Bli også kjent med IBM Watson, Smart Helse, Apple & IBM og IBM Verse - nye måter for effektiv samhandling.

Cisco

Cisco er en verdensledende leverandør innen IT, som hjelper selskaper å gripe morgendagens muligheter gjennom å vise at enestående ting kan skje når du tilknytter det tidligere utilknyttede. Ciscos visjon er å endre måten mennesker arbeider, lever, lærer og blir underholdt på.

Microsoft

Microsoft tilbyr produktivitetsløsninger og plattformer. Vi setter mobilitet og skytjenester først, og har som misjon å gi alle mennesker og virksomheter verktøyene de trenger for å oppnå mer. På Community kan du høre hvordan vi, sammen med Atea, bidrar til å løfte Norge.

Lenovo

Lenovo er verdens største PC-leverandør, og har med tett partnerskap med Atea raskt vokst til å bli nr. 1 i det norske markedet. Med oppkjøp av både Motorola Smartphones og IBM System x servere er Lenovo nå et av de største IT-selskapene i verden. Produkter på stand vil være det nyeste innen PC-teknologi, tablets, workstation og servere.

Dell EMC

Dell jobber for å være nyskapende gjennom å levere produkter, økosystem og tjenester som er designet og tilpasset til hvordan folk jobber. Dell EMC legger til rette for å modernisere , automatisere  og transformere  datasenter  med bransjeledende løsninger på servere, lagring, cloud computing, samt konvergert infrastrukturteknologi.

Apple

På Atea Community bør du ta turen innom Apple sin stand for å se og diskutere mobilitet som forbedrer din kjernevirksomhet.

Citrix

Citrix leverer løsninger for sikre mobile arbeidsplasser, slik at de ansatte kan jobbe når som helst, fra hva som helst og fra hvor som helst. Citrix leverer bedriften og de ansatte en fleksibel og mobil arbeidsdag. På Atea Community vil Citrix vil ha fokus på Workspace. Der vil vi via gameing vise bruk av den mobile arbeidsflaten som Citrix leverer på en sikker og effektiv måte.

IGEL Technology

IGEL Technology är den ledande mjuk- och hårdvaruleverantören av tunna klienter. Vi fokuserar på effektiva mjukvarluösningar för tunna klienter med marknadens bästa managering, UMS, som viktigaste komponent. I vår monter kommer vi att visa hur du konverterar PC eller annan tunn klient till en fullt managerad IGEL klient med vårt verktyg UDC.

APC

Schneider Electric er globalt ledende innen energihåndtering og automatisering. Vi hjelper våre kunder med å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operativsystemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på. På Atea Community vil APC by Schneider Electric vise deg hvordan du kan redusere strømforbruket og maksimere datarommets oppetid.

MMD Philips

Enten du er involvert i kreativt arbeid, er en vanlig kontorbruker eller har din egen lille bedrift, så kan du løfte arbeidet opp på et nytt nivå med kontorskjermene våre. Denne serien med skjermer har utmerkede funksjoner for energisparing som reduserer de totale eierkostnadene, gir økt produktivitet og sørger for det aller beste innen komfort og praktiske løsninger for bedriftskunder.

Contour Design

Contour Design jobber med ergonomiske riktige produkter og kommer til community for å presentere frem en løsning som forebygger og lindrer smerte og ubehag. RollerMouse reduserer risikoen for musearm og andre belastningsskader samt sparer bedriften og dets ansatte for både kostander og helse.

Leteng

Opplever du teknikken i møterommet som en bremsekloss? Gang på gang dukker det opp hindringer med kabler, overganger og lignende? Dette er ikke fornuftig bruk av din tid. Avenue5 har all teknikken om bord, standardisert for lav brukerterskel og høy oppetid. Kom innom Avenue5 for en demonstrasjon

 

Hewlett Packard Enterprise

Vi kan Hybrid IT! Alle har hørt om det, alle snakker om det, men ingen gjør det? Snakk med Hewlett Packard Enterprise –det er vi som faktisk leverer på Hybrid ITAtea et utvalgt som HP Platinum Partner på bakgrunn av dette tette strategiske samarbeidet og Ateas dokumenterte kompetanse på produktporteføljen til HPE.

Altibox

Vi gleder oss til å treffe deg i Bodø, Stavanger og Oslo. Kom innom vår stand for en prat om hvordan sikre en arbeidsdag uten begrensninger. Og ikke minst hvordan fiberbredbånd fra Altibox gjør din bedrift forberedt for fremtiden. Mulighetene og utfordringene går hånd i hånd når vi snakker om fremtid

HP

HP er som alltid på Atea Community. Vi gleder oss til å se deg på Norges største IT-konferanse! På HPs stand i år vil du oppleve et nytt HP med fokus på teknologi, løsninger og noen nye flotte produkter: Neste generasjons IT, Mobilitet og Sikkerhet. Annet du kan vente deg på stand er blant annet verdens tynneste, bærbare PC. Vi lover alle som kommer innom stand en læringsrik og spennende dialog. Velkommen!

VMware

VMware er bransjeledende på virtualiseringsprogramvare. Våre teknologier forenkler IT-kompleksitet og effektiviserer drift. Vi hjelper bedrifter til å bli smidigere, mer effektive og mer lønnsomme. Ved å virtualisere infrastruktur, fra datasenteret til skyen til mobile enheter, gjør vi det mulig å levere tjenester fra hvilken som helst enhet, når som helst og hvor som helst. Kom gjerne innom vår stand for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg å bygge fremtidens datasenter, hør Roger sitt innlegg om neste generasjon datasenter eller prøvekjør vår løsning for virtualiseing av nettverk i lab sammen med Marius.

Veritas

Veritas Technologies LLC tilbyr bransjeledende løsninger som dekker alle plattformer med backup og gjenoppretting, kontuinitet, software-definert lagring og informasjonsledelse. Vi vet noe om dataene dine du ikke vet. Få innsikt i din organisasjons ustrukturerte data, slik at du med et bedre grunnlag kan ta beslutninger om hvordan informasjonen bør håndteres, driftes og beskyttes. Treff oss på Atea Community!

Check Point

Check Point tilbyr en komplett sikkerhetsarkitektur som beskytter selskapers nettverk fra de største datasentre ned til den enkelt, mobile enhet. Og BEST av alt; ALLE funksjoner administreres fra ètt og samme sted!!

Snow Software

Snows oppdrag er å hindre organisasjoner i å betale for mye for programvaren de bruker, på tvers av alle plattformer. Ved å tilføye åpenhet og synlighet rundt lisensieringen av programvare adresserer vi dette gjennom våre Software Asset Management-løsninger, både lokalt og i skyen.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer