Laddar meny

Årets tech-gründer

Sitter du med den neste revolusjonerende teknologiløsningen? Atea vil høre om den!

Norges største IT-konferanse Atea Community kommer til Trondheim 12. september. Ti gründere får pitche deres tech-idé til noen av landets sterkeste agendasettere innen innovasjon og gründerskap.

Gründerne får en unik mulighet til å ikke bare fortelle verdens største IT-produsenter om sin idé, når de gjennom nåløyet sendes de videre til finalen i Oslo 9. november, hvor de kan vinne rådgivning fra Atea og muligheten til å få distribusjon av sitt produkt gjennom Atea. 

Har du en pitcheklar idé? Meld deg på i dag! 

Påmeldingsfrist: 25. august 2017. 

 

PÅMELDINGEN ER STENGT

Som en av 10 utvalgte gründerbedrifter får du muligheten til å ikke bare pitche for Atea, men også for over 60 av verdens ledende teknologiprodusenter. Som Ateas samarbeidspartnere deltar de alle på Community. 

Gründerbedriften som står igjen etter Oslos finalerunde vil dessuten motta gratis rådgivning fra Atea, for å forbedre og klargjøre gründerideén til markedet. Er vinneren allerede markedsklar til å tilby et produkt, kan vinneren få mulighet til distribusjon av produkt gjennom Atea landsomfattende nettverk.

Atea etterlyser samarbeidspartnere med de ferskeste løsningene på morgendagens utfordringer. Dette er din sjanse til å få rådgivning underveis, og mulighet til distribusjonsavtale med nordens ledende IT-distributør. 

Juryens leder er Ateas administrerende direktør, Michael Jacobs. Ti bedrifter får pitche sine ideer tll juryen på Atea Community i Trondheim og Ateas over 60 verdensledende samarbeidspartnere i teknologibransjen. Fem bedrifter får så muligheten til å pitche videre på Atea Community i Oslo i Telenor Arena.  

Løsningen må:

  • Være teknologibasert med en tydelig markedsplan
  • Kunne rettes mot bedriftsmarkedet
  • Gjerne ha kommet et stykke på vei: enten som etablert firma eller fersk start-up
  • Bedriften bør ha en klar idé om markedsmulighetene: hva gjør at kundene kommer til å kjøpe ditt produkt?

For gründere med mål om distribusjonsavtale med nordens største IT-leverandør, Atea, bør dessuten produktet være tilnærmet markedsklart og skalerbart slik at det er mulig å ta det ut i Ateas salgskanaler på nasjonalt nivå, med et ytterligere vekstpotensiale over tid. 

Du må ha vilje og evne til å gjøre butikk av ideen din.

Du må se muligheter for verdiskaping og ha ambisjoner om å lykkes i et internasjonalt marked.

Søk som enkeltperson eller som et team, det viktigste er at dere har en tydelig tro på ideen og at den kan la seg gjennomføre med Ateas drahjelp.

Preben Carlsen
Elisabeth Haug
Atle Reitaas
Aiman Shaqura
Michael Jacobs
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer