Motimate stakk av med seieren i 2017 utgaven av Årets Tech-gründer. Juryen begrunnelse:

Menneskene som står bak selskapet som er «Årets tech-gründer» fremstår som svært engasjerte og kompetente. Vinneren har et stort og bredt markedspotensiale med et produkt som er skalerbart og som har en tydelig nytteverdi.

Michael Jacobs, juryformann og administrerende direktør i Atea, gleder seg stort over å ønske Motimate velkommen på laget.

— Gründervirksomheter er viktig for oss og for fremtiden. Vi har en klar ambisjon om å bidra til å få forløst den innovasjonskraften som ligger i startups. Det at vi i Atea kan hjelpe til med å løfte gründere til norsk og global suksess er helt herlig å være med på, sier Jacobs i pressemeldingene.

Startupen ble kåret til «årets techgründer» under digitaliseringskonferansen Community, og premien var altså salgsapparatet til arrangøren og IT-giganten Atea.

— Dette er kjempegøy. Det er en stor mulighet for oss å få stå sammen med Atea. Det vil gi oss oppmerksomhet og synlighet og ikke minst tilgang til et stort salgsapparat, som er en av de største utfordringene gründere har, sier Lars-Petter Windelstad Kjos, en av gründerne bak Motimate, i en pressemelding.

Sammen med Rolf Risnes tok han internkommunikasjonsplattformen Motimate ut i markedet i 2016, og på kort tid skrev selskapet avtaler med store kunder som Varner Gruppen, Optimera, Telia og DNB. Gjennom sine to apper hevder Motimate at de skal «gjøre arbeidshverdagen enklere gjennom effektiv internkommunikasjon, sterkere kulturbygging, forenkling av hverdagsoppgaver og engasjerende trening.»

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer