Tilbake til Analytics tjenester

Ikke for mye, ikke for lite – men :akkurat passe

:akkurat passe av alt du trenger. For data og innsikt er et fantastisk verktøy. Det kan spare deg for alt fra unødige kostnader til matsvinn, og bruker vi det riktig kan vi utvikle og bygge nesten hva vi vil. En lokal virksomhet for eksempel, en lovende Gazelle-bedrift eller kanskje et stort konsern en vakker dag? Alt i akkurat passe tempo.

 

 

Slik fungerer tjenesten

:akkurat passe er en løsning bygget på Microsoft Azure, en tjeneste som bruker Machine Learning uten at du som kunde faktisk trenger å lære deg systemet, eller vite hvordan det opererer. Så glem det du nettopp leste; Med vår nye prognosetjeneste trenger du verken klø deg i hodet eller uroe deg over tekniske løsninger, hardware eller software.

Vi er superstolte av at tjenesten både er ukomplisert og enkel, noe som ikke alltid er tilfellet i andre deler av den digitale verden. Du får nemlig bare opplyst hva som er akkurat passe for deg og din bedrift – altså det du bør produsere og ha av varer, folk eller annen infrastruktur. Alt vi trenger fra deg er data, så gir Akkurat passe deg prognosene du trenger.

:akkurat passe er nyttig data som jobber for deg

Lurer du på hva vil det si å få en :akkurat passe dag?

  • Bakeren på hjørnet får beskjed om hvor mange boller som skal bakes til hverdag og høytid.
  • Lederen for en større avdeling får beskjed om hvor mange ansatte han bør ha på jobb til enhver tid.
  • En bedrift får vite hvor mye og hvor ofte det bør gjøres tilsyn på produkt og bygg.

 

 

Finn ditt :akkurat passe – bli pilotkunde

Atea har et stort team med Data Scientists som står klare for å teste ut :akkurat passe hos bedrifter. Vi søker derfor små og mellomstore bedrifter til å teste ut om :akkurat passe kan være noe for dem. Så har du en bedrift – prøv da vel!

Les mer om tjenesten

 

Kontakt oss for å sjekke om du bør bli pilotkunde

Dersom din bedrift blir med på en :akkurat passe workshop kan du forvente å få inntil fem dagers konsulenttid med en av våre Data Scientists uten at det koster deg noe. Sammen vil dere finne den beste løsningen for at dere med hjelp av Machine Learning og analyseverktøy kan få satt opp deres :akkurat passe-tjeneste som skaper prognoser skreddersydde for din bedrift.

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

 

Tilbake til Analytics tjenester
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer